Behoud van de kunstnagels

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je kunstnagels heb ik hier een aantal adviezen op rij gezet:

  • Smeer minimaal 2x per dag met een goede nagelriem olie (dadi oil) Bij extreem koud of warm weer vaker!
  • Draag handschoenen als je werkt met chemische stoffen. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen in huis (chloor, ammoniak, terpentine maar ook zilvershampoo en kruiden uit de keuken kunnen de kunstnagels aantasten).
  • Heb je een set naturel kunstnagels en lak je je eigen nagels, gebruik altijd een basecoat en nagellakremover zonder aceton.
  • Trek of peuter de kunstnagels en/of gelpolish nooit los! Hiermee wordt de natuurlijke nagel beschadigd!!!
  • Gebruik de nagels niet als gereedschap, deze zijn hier niet voor bestemd.

Veel mensen denken dat kunstnagels slecht zijn voor de natuurlijke nagels. Dit is echter niet het geval. Onvakkundige verwijdering of aanbrenging is schadelijk voor de nagels. Hier onder valt dus ook het zelf eraf pulken. Denk je dat je lucht onder je nagels hebt of wil je ze laten verwijderen, maak dan een afspraak. Zo blijven de natuurlijke nagels behouden.

Algemene voorwaarden

Algemeen
Deze voorwaarden gelden voor elke behandeling/transactie tussen Nails by Nandien en de klant.

Afspraken
Elke afspraak die wordt gemaakt via whatsapp/social media/mail of per telefoon, is bindend.
Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit zo spoedig mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch of per whatsapp door te geven. Indien de klant dit niet nakomt of niet tijdig, dan wordt 50% van de afgesproken behandeling in rekening gebracht.  Indien een klant meer dan 15 minuten te laat is of niet komt opdagen, dan vervalt de afspraak en wordt 100% van de afgesproken behandeling in rekening gebracht.

Garantie
Nails by Nandien geeft een week garantie op een set kunstnagels of gelpolish.
Indien er zelf aan de nagels is gevijld,gepulkt of ik kan zien dat er niet is voldaan aan het behoud van de nagels, dan vervalt de garantie.

Betaling
Nails by Nandien vermeld alle prijzen inclusief btw. Er kan alleen contant worden betaald.
De betaling dient direct na de behandeling te worden betaald. Arrangementen dienen in het geheel te worden betaald op de eerste afspraak.

Geheimhouding
Nails by Nandien is verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die door de klant wordt gedeeld tijdens de behandeling.  De geheimhouding vervalt indien, op grond van wettelijke bepaling of rechterlijke uitspraak, Nails by Nandien verplicht is de vertrouwelijke informatie te verstrekken aan derden.

Leeftijd
Nails by Nandien plaatst uitsluitend kunstnagelsen gelpolish  bij personen van 18 jaar en ouder.